Kjøpsvilkår

Kjøpsvilkår

Kjøpsvilkår

For at du som kunde hos Lakkstift.no skal kjenne deg trygg ber vi deg å lese følgende informasjon.

Priser

Hver vare angis med pris inkludert merverdiavgift. Vi tar forbehold for eventuelle feil, det vil si feilaktig informasjon gjeldende for eksempel priser. Vi kontakter dere som kunder om prisen på en bestilling eller noe annet forandres og gir deg retten til å kansellere bestillingen av denne varen.

Betalingsalternativ

Lakkstift.no tillbyr onlinebetalning i samarbeid med Klarna Checkout. Vi ber deg nøye lese igenom kjøpsvilkår for Klarna Checkout.

Leverering

Når du har lagt in din ordre blir den behandlet så fort som mulig og vi leverer dine varer direkte til nærmeste utleveringssted. Produktene sendes til deg innen 1-4 virkedager og fremsendningstiden er normalt 3-5 virkedager. Om det oppstår noen problem så er du altid velkommen å kontakte vår kundetjenste via e-post order@bilfarg.se eller telefon + 46 911 666 22.

Fraktpriser

Lakkstift.no tar 99 kroner inkludert merverdiavgift i frakt på bestilliner under 1 000 kroner. Om bestillingen er over 1 000 kroner er det altid fraktfritt. Varene sendes med PostNord og dn pakke må hentes ut innen 14 dager. For pakker som ikke hentes ut blir du debitert PostNords avgifter + kostnad for blandete farger, lakk og øvrige produkter som ikke kan tilbakesendes til vårt lager. Vi vil påminne om at det er kundens ansvar å gi rett kontaktinformasjon: adress, telefonnummer og e-post og hente ordern fra utleveringsstedet.

Undersökelse av varen

Når kjøperen mottar pakken, anbefales det at han eller hun i rimelig utstrekning undersøker om den er i samsvar med bestillingen, om den har blitt skadet under transporten eller om den ellers har mangler. Om det finns mangler eller skader kontakt oss umiddelbart på order@bilfarg.se eller på +46 911-666 22. Vi kontaker PostNord.

Angrerett

Din angrerett(angrefristen) gjelder i 14 dager. I din melding til oss må det klart framgå at du angrer deg. Angrefristen begynner å løpe den dag du tok imot varen eller en vesentlig del av den. Du har ikke angrerett på mixede farger, lakker og øvrige produkter som ikke kan sendes tilbake til vårt lager. Angreretten er tapt om om du bryter forseglingen. Kjøpren betaler returfrakten. Når varene har kommet i retur til Lakkstift.no og har blitt kontrollert betales belöpet minus returfrakt tilbake. Tilbakebetalingen via Klarna.

Bruk angreskjema fra Forbrukerrådet eller svenske Konsumentverket.

Reklamasjoner

Om noenting er feil med din ordre er du velkommen å kontakte vår kundetjeneste på order@bilfarg.se eller + 46 911 666 22 så hjelper vi deg å returnere forsendelsen.

Reservasjoner

Vi på Lakkstift.no prøver altid å ha et velfylt lager, men reserverer oss for at produkter kan selge slut eller at det kan oppstå av Force Majeure (se under). Om lagersaldo forandre kontakter vi deg så snart som mulig.

Forece Majeure

Hendelser som krig, naturkatastrofer, stridigheter i arbeidsmarkedet, streik, myndighetsbeslutninger, uteblitte leveranser fra underleverandører, fordyrende omstendigheter samt likeverdige hendelser utenfor Bilfärgs kontroll, som ikke kunnet forutses, skal henføres til Force Majeure. Dette innebærer at Lakkstift.no befris fra sine forpliktelser til å fullføre inngåtte avtaler.

Personopplysninger og vilkår

For å handle i vår webshop med Klarna Checkout må kjøperen være minst 15 år. Når du har bekreftet ditt kjøp gjenom å sende ordern har du samtidig godkjent Lakkstift.no leverensevilkår og ordern er bindende for begge parter. Vi håndterer personopplysninger enligt loven. Alle bestillte vare er Lakkstoft.no eiendom til de er fult betalt. Alle falske bestillinger vil bli politianmeldt.